Hundtillbehör

Vad har ni för kläder?

2019-12-10 11:34 #0 av: zlarviig

Hej!
Vad har ni för kläder på era vinthundar?
Jag vill ha en riktigt varm overall till min lilla Italienska Vinthund-blandis eftersom hon är helt naken och jättefrusen av sig.
Vi har en overall från Rukka med teddyfleece som hon gillar men hon har fått så långa ben så hon kan inte sträcka ut bakbenen ordentligt när hon går.
Tänker att det borde finnas några varma overaller som är anpassade för vinthundar?
Lägg gärna in en bild så man kan se hur det sitter ☺️

Anmäl
2019-12-10 12:22 #1 av: Herveaux

Jag vill tipsa om att titta på webbsidan Etsy.com och där hitta en säljare som syr täcken i vinthundsmodell på beställning efter just din hunds mått. 

Min moster som själv var ganska hyfsad med en symaskin (men som tyckte det var hopplöst att själv ta fram ett fungerande mönster) köpte en måttbeställd overall vardera till sina italienare och tog sen ut mönster efter dem och skapade en hel garderob för sina små fryslortar. 

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-12-10 14:15 #2 av: zlarviig

#1 Tack! ☺️

Anmäl
2019-12-28 22:12 #3 av: Changrila

Till just italienare finns det massor på https://www.dgdoggear.com/ och http://www.sofadogwear.eu/
Helt och hållet vinthundsanpassat och mycket bra. Visserligen dyrt, men inte lika dyrt till italienare som till större vinthundar, och tja, man får kläder av jäkligt bra kvalitet som sitter perfekt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.