2014-06-16 20:58 #0 av: Saffran0Spice

Rösta på en du tycker förtjänar vinsten mest.

Här kommer bidragen i tävlingen om mössan.
Då vi är väldigt få medarbetare så blir det för svårt att utse en vinnare, därför valde jag istället att göra en omröstning - det blir jämnare och roligare så ^^

Rösta på den ni tycker har finast bild & bäst motivering.
- Röstningen stängs 23/6 vid kl 21!

Bidragen

 1. Smurfan-13 - Knott
  Fina flocken från förra sommaren. Idag finns bara Knott (cirnecon) och lillplutten Felix kvar. Knott vill vinna en mössa för att slippa frysa om sina sköra öronkanter i vinter. Bor man på slätten så blåser det massor m kalla vindar, vilket inte alls är skönt m stora tunna öron.

 2. Whippetgerbilen - Malte
  Malte skulle behöva en mössa eftersom han har så tunna och ganska långa öron, som brukar bli röda på vintern. Han skulle uppskatta det väldigt mycket och behöver inte frysa på vintern och det skulle se roligt ut också att han har en egen mössa ;). 

 3. Siastassar - Henry
  Min zoi Henry älskar snön, som ni kanske ser men avskyr när det snöar eller regnar samtidigt som det blåser ute & skulle med all säkerhet uppskatta en skyddande mössa att ta till vid busväder! :)

 4. Siastassar - Alex
  Här har vi "Herren på Täppan" Alex min borzoi som oxå gillar alla väder utom regn eller snöblåst & skulle bli glad för en värmande mössa att ha i vinter! Borzoier har ju mkt päls men dessvärre inte på de tunna öronen.

 5. Wenniz - Corinne
   Som många känsliga vinthundar har Corinne problem under vintertid eller när det blåser ute. Under de senaste åren har hon fått lite problem med sina öron under dessa perioder. En mössa skulle hjälpa henne enormt, och så är de snyggare än avklippta hussestrumpor! ;) Kläder är det bästa hon vet. :)

 6. FannyGoldfish - Melody
  Melody är en fryssen liten fd spansk gatuhund blandning (man tror att det är italiensk vinthund eller Whippet i henne) som saknar den värmande solen på vintertiden, hon skulle bli glad att få något varmt om hals och öron så att vintern inte blir lika kall. Glad

 7. Fjordell - Jamie
  Jamie är en väldigt frusen italiensk vinthund, och vintrarna häruppe i norrbotten är kalla. Öronen och tassarna är värst drabbade när kylan biter tag. Ett par varma skor har min mamma sytt upp, så nu är det bara mössan som saknas. En avklippt tjockstrumpa funkar inte jättebra i längden...Hjärta

  Omröstningen är nu stängd och tävlingen avslutad - Vinnaren är Jamie!